El nostre estudi

Oferim un servei exclusiu de “clau en mà” per a la decoració i recondicionament d’interiors. Cada projecte és personalitzat d’acord a les característiques i requisits dels nostres clients. L’estudi compta amb 20 anys d’experiència creant fantàstics ambients d’interiors a Barcelona, Catalunya, Espanya, Regne Unit, Suïssa i el Marroc, molts dels quals han estat exhibits en revistes de disseny d’interiors nacionals i internacionals. La nostra firma treballa amb els millors artesans, fabricants i marques de renom i prestigi internacional.

Els nostres serveis inclouen totes les fases de desenvolupament del projecte, des del seu disseny inicial fins als seus últims detalls. L’arquitectura i disseny d’interiors, juntament amb tots els aspectes tècnics relacionats, a més de pressupostos i tramitació de permisos, són completament gestionats pel nostre equip. Oferim el nostre servei en anglès, espanyol, català i alemany.

Perfecció, creativitat i harmonia són els eixos de la nostra filosofia, i per tant treballem només amb les millors marques: Hermès, Homefabrics, Dedar, Arflex, Busnelli, Meridiani, Tom Dixon, BDEdicions, Classicon, Gubi, Boffi, Miele i Dornbracht, entre d’altres.

recdi8studio-1
recdi8studio-3
recdi8studio1
recdi8studio3
recdi8studio4
recdi8studio5
DSC_7668
Team-Recdi8-Foto-Roberto-Ruiz
Team-Recdi8-A
Recdi8-Studio-BDW-1
DSC_2809
DSC_2897